Uw stukadoor in Berlicum, werkzaam in heel Nederland

Stukadoorsbedrijf van Grinsven is een eenmansbedrijf gevestigd in Berlicum. Uw stukadoor die zich Meesterstukadoor mag noemen. Dit gekoppeld aan een ervaring van ruim 20 jaar staat garant voor een professionele uitvoering van elke klus of elk project. Wij hebben ons gespecialiseerd in binnen- en buitenstucwerk en beheers alle vormen van stucwerk. U kunt ons inschakelen in heel Nederland.

Vraag een offerte aan

Soorten stucwerk

Stukadoorsbedrijf van Grinsven beheerst alle vormen van stucwerk.

Fijn schuurwerk

Wij verzorgen onder andere fijn schuurwerk. Hierbij wordt het stucwerk uitgevoerd met een lichte draaibeweging. Dit geeft de wand of plafond een bijzondere uitstraling die lijkt op fluweel. Door het mengen van de pleister met een fijne structuur wordt een apart effect bereikt.

Betonstuc of beton ciré

Betonstuc of beton ciré heeft de laatste tijd zeer veel aan populariteit gewonnen door de bijzondere uitstraling. Beton ciré kan dienen als vloerbedekking en aangebracht worden op wanden. Als betonstuc een grotere dikte heeft als 1 mm dan is beton ciré ook geschikt voor vochtige ruimtes als badkamers aangezien het volledig waterdicht is.

Italiaans stucwerk

Om uw interieur te verfraaien is Italiaans stucwerk een prima oplossing. U proeft hierin het oude Italiaanse ambacht en de Italiaanse creativiteit. Italiaans stucwerk is mogelijk in alle kleuren en kan absoluut glad of met een open nerf structuur worden uitgevoerd.

Betonstuc of beton cir? vloer
Italiaans stucwerk in badkamer
Sierpleisters en kalkpleister

Sierpleisters

Ook verzorgen wij het aanbrengen van sierpleisters. Een populair product is spachtelputz. Deze sierpleister is leverbaar in talrijke kleuren waardoor voor elk interieur, klassiek of modern, wel een passende oplossing is. Spachtelputz is ook geschikt voor het aanbrengen op buitenmuren.

Kalkpleister

Tadelakt is een waterdichte kalkpleister die ook zeer geschikt is voor het aanbrengen in keukens en badkamers. In beide gevallen is er geen sprake van betegeling met voegen. Hierdoor wordt schimmelvorming tegengegaan.

Latex en wandreparatie

Ook zijn wij u graag van dienst met het aanbrengen van latex.

Voor het sauzen gebruiken wij verfsoorten van hoge kwaliteit waardoor een strak en duurzaam resultaat wordt bereikt. Ook hebben wij ons gespecialiseerd in het repareren van wanden. Stucwerk bestaat uit gips wat op zich een kwetsbaar materiaal is. Mocht uw wand deuken of scheuren vertonen dan voeren wij graag een vakkundige reparatie uit, waardoor de wand weer een egaal oppervlak wordt.

Een reparatie heeft ook als voordeel dat de hele wand niet opnieuw gestucd hoeft te worden, waardoor de kosten lager uitvallen.

Latex en wandreparatie

Lijsten en ornamenten

Wilt u een extra dimensie toevoegen aan uw interieur?

Informeert u dan naar ons aanbod van lijsten en ornamenten die wij kunnen aanbrengen. Kortom: U heeft te maken met een allround stukadoor die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan en beschikt over een zeer ruime ervaring.

Lijsten en ornamenten

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!