Allround stukadoor in Berlicum

Stukadoorsbedrijf van Grinsven beheerst alle aspecten van het vak van stukadoor. Dit hebben wij bereikt in de ruim 20 jaar van ons bestaan als stukadoorsbedrijf. Inmiddels hebben wij talrijke panden in heel Nederland in een nieuw jasje gestoken met deskundig stucwerk. Onze doelgroep zijn voornamelijk particulieren en kleine aannemers.

Betonstuc of beton cir? vloer

Meesterstukadoor voor vakwerk

U bent verzekerd van een stukadoor die absolute kwaliteit levert.

Na een gedegen opleiding bij het Neerlandsch Stucgilde mag ik mij Meesterstukadoor noemen. Hierdoor bent u verzekerd van een stukadoor die absolute kwaliteit levert. U kunt mij inschakelen voor alle soorten stucwerk, pleisterwerk en sauswerk. Zowel binnenshuis als buitenshuis. Ik houd niet van half werk, daarom maak ik gebruik van materialen van gerenommeerde merken die hun kwaliteit en duurzaamheid in de loop der tijd al volop bewezen hebben.

- Rocky van Grinsven

Maatwerk in stucwerk

De wensen van de klant staan bij ons altijd voorop.

Goed stucwerk begint met een goede voorbereiding waarbij de wensen van de klant altijd voorop staan. In goed overleg komen wij tot de werkzaamheden die het best aansluiten bij uw individuele wensen en rekening houdend met het beschikbare budget. De offertes zijn altijd duidelijk en zonder scherpe kantjes. Hierdoor komt u achteraf nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Nette werkwijze tijdens het stucen

Een nette werkwijze is typerend tijdens onze werkzaamheden. Voordat met een klus wordt begonnen wordt alles netjes afgeplakt en aan het einde van een werkdag wordt het vertrek netjes achtergelaten. Alle materialen worden meegenomen en het vertrek wordt opgeruimd.

Stucwerk is de passie van Stukadoorsbedrijf van Grinsven en die passie delen wij niet alleen graag met onze klanten, maar ook brengen wij de kennis graag over aan anderen die zich willen bekwamen in het boeiende stukadoorsvak. Stukadoorsbedrijf van Grinsven is een erkend leerbedrijf.

Vraag een offerte aan

Vraag ons om advies

U kunt altijd contact opnemen voor een objectief advies over welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Wij bezoeken u dan op locatie en bespreek de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden. U moet tenslotte lang voort met uw nieuw gestucte, gepleisterde of gesausde fraaie wand of plafond. Daarom is een verantwoorde keuze van groot belang.

Goede nazorg

Ook kunt u vertrouwen op een prima nazorg. Is iets niet geheel naar uw zin of heeft u nog aanvullende wensen dan keren wij gewoon terug om het één en ander op te lossen. U als gewaardeerde klant verdient de beste service, dat is ons motto en daar mag u ons aan houden.

Bent u dus op zoek naar een allround stukadoorsbedrijf dat waar maakt wat het belooft dan bent u bij Stukadoorsbedrijf van Grinsven aan het juiste adres.

Lijsten en ornamenten

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!